Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
 Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания на пръстените

  Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews , добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката – Посланието на пръстените.
Прочетете още
 Хиромантията или проучването на ръцете на хората е завладяващо изкуство. В същото време методът, по който хората слагат и подреждат пръстените на пръстите си, дава фини инструкции за тяхната персона и желания.

 Пръстените могат да се употребяват за показване на фамилни връзки, културни препратки и даже честност. Хората също употребяват пръстени на избран пръст, с цел да излъчват избран тип сила. Например, носенето на пръстен на палеца е метод за изложение на характерност. 

 С други думи, мястото, където нареждаме нашите пръстени, може да отразява нашите характерности. Ето по какъв начин хиромантията изяснява смисъла за всеки пръст:

 

ПАЛЕЦЪТ

Палецът е показан от римския господ Нептун и символизира характера. Пример за това е прав палец, който демонстрира изправен темперамент, до момента в който кривият палец може да изпрати негативно обръщение. Тъй като Нептун е бил богът на водата, носенето на пръстен на този пръст може да значи смяна или бърза и преходна персона - което се свързва с изобретателни хора. Освен това палецът е обособен от останалите пръсти, което може да демонстрира някаква форма на отчуждение.  

 

ПОКАЗАЛЕЦЪТ

Показалецът съставлява римския господ Юпитер и хората от висок сан, като крале и сановници, които биха носили пръстен на този пръст. Той символизира власт и мощ, защото Юпитер е бил царят на боговете. Хората, които носят пръстен на показалеца си, се гордеят с водачеството си и не се извиняват. Хиромантията също по този начин споделя, че тези хора са адаптивни в множеството обстановки и могат да поемат отговорност. Пръстенът на показалеца демонстрира високо равнище на самочувствие и убеденост, съпроводено със ужасно водачество.

 

СРЕДНИЯТ ПРЪСТ

Сатурн е римският господ, който съставлява междинния пръст и се свързва с идентичността и салдото. Тъй като Сатурн е бащата на Юпитер, междинният пръст се свързва с мъдростта, както и с нашите функции и отговорности в живота. Известен е като пръстът с най-голяма мощ и баланс, като междинната точка на ръката. Известно е, че човек, който носи пръстен на междинният си пръст, уважава полезности и отговорности. Посланието на Сатурн е знак за сериозен мироглед за живота, мощно възприятие за морал и може да се разграничи вярното от неверното.  

 

БЕЗИМЕННИЯТ ПРЪСТ

Безименен пръст се свързва с романтика, по тази причина носим брачни халки на този пръст. Бог Аполон, който е прочут със своята музика и лирика, е показан посредством този пръст и отразява възприятие за благоденствие, както и креативност. Тези, които избират да сложат пръстен на този пръст, са от хората, които обичат сантиментални истории и сантиментални комедии. Има и причина, заради която западната просвета предизвиква слагането на пръстен на този пръст - той е единственият пръст през който минава артерия, която пък е обвързвана право към сърцето.

 

КУТРЕ – МАЛКИЯТ ПРЪСТ

Малкият пръст се свързва както с Меркурий - интелигентността. Пръстенът подложен на дейната ръка, е обръщение, че този, който го носи, има страхотни умения за договаряния, както и способността да показва себе си. Ако се носи на пасивната ръка - този, който го носи, има страхотни умения за слушане и мощна вътрешен глас.

 

  Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР